Discover all our European campsites

Or search for your campsite...

Campsite Opening Dates

Praktisk information

Chequenes gyldighed

Gyldigheden af papir eller elektroniske camping cheques angives i kalenderår, det vil sige fra 1. januar til 31. december, henholdsvis 2 kalenderår for papir cheques og cheques på Silver Card’et og 4 kalenderår for cheques på Gold Card’et.

Camping Chèque perioder

Camping Chèques accepteres i lavsæsonen, som varierer fra land til land og fra plads til plads. Du kan se datoerne i Europa Guiden under hver plads og dermed planlægge netop din lavsæsonferie.

Camping chequen er en værdikupon

Camping chequen er en værdikupon der kan ombyttes til 1 nat for 2 personer på pladserne i netværket. Chequen er ikke en garanti for ledige pladser på en campingplads. I nogle af de meget efterspurgte områder og i visse perioder tæt på den absolutte højsæson kan en plads været fyldt op. Benyt jer derfor af kontaktoplysningerne i guiden og på vores hjemmeside i forbindelse med oplysninger om ledige standpladser på en plads i de meget populære turistområder og kontakt pladsen direkte.

El og bad

El er inkluderet i prisen for en camping chèque. Elektricitet er begrænset til 6A eller til 5KW/dag. For yderligere forbrug betales et tillæg på pladsen (nogle af netværkets pladser har en amperestyrke lavere end 6A, så forhør Jer på pladsen). Bemærk! Der kan opkræves tillæg ved vintercamping. På de fleste af pladserne er adgang til bruser gratis ved benyttelse af Camping Chèque. På nogle pladser i visse lande (Belgien, Sverige og især Tjekkiet) skal man dog betale for bruser. Almindeligvis kan alle pladser, hvor bruserne fungerer med mønter, bede om tillæg.

Åbningstider for servicetilbud

Indkøbs-, facilitets- og servicetilbud er nævnt ved beskrivelsen af hver enkelt plads. Er tidspunkterne for servicetilbuddene forskellige fra tidspunkterne for modtagelse af Camping Chèques, vil det fremgå ved hver af de pågældende tilbud.

Campingregler

Hver plads i Camping Cheque netværket har sine egne regler og bestemmelser, som naturligvis også skal overholdes af alle Camping Cheque kunder. Vær derfor venlig at respektere f.eks. bommens åbne- og lukketider, hastighedsbegrænsning, evt. obligatorisk parkering uden for pladsen, forbud mod at køre på pladsen (specielt ved "siesta"), åbningstider i receptionen (f.eks. middagslukning), etc. OBS På mere end halvdelen af Camping Cheque pladserne er badetøj obligatorisk for at få adgang til pool-områder og lign..

Hvis I rejser som familie

Rejser I flere end to personer med Camping Chèques, skal I betale pladsens normale takst for ektra børn/voksne. Dette betales direkte til pladsen.

Kurtakster/miljøtakster

Disse er de eneste eventuelle tillæg til en Camping Chèque. I flere lande betales kurtakst, der varierer alt efter i hvilket land og kommune, pladsen ligger (fra 0,15 til 0,80 € pr person/dag). I andre lande, som Danmark og Østrig betales miljøtakst (oftest DKK 10-15 pr. person/dag). Nogle pladser nævner i guiden en strømafgift (fastlagt af det østrigske elforsyningsselskab “Tiwag”). Der er tale om et fast beløb, som campingpladserne skal betale for hver ændring på deres elektriske forbindelser, det vil sige hver gang en autocamper eller campingvogn tilslutter sig. Dette beløb skal altså betales, når en ny kunde tilslutter sin vogn. Beløbet forbliver dog det samme uafhængigt af opholdets varighed. (fra 2 til 3,50 € per ophold og standplads).

Hvis I har husdyr

På de pladser, der accepterer dyr (se i guiden under de enkelte pladser), er det gratis at medbringe disse, hvis man er Camping Chèque kunde, dog kun ét dyr pr. familie. På største delen af de campingpladser, hvor dyr accepteres, skal disse holdes i snor. For visse slags hunde (pitbull, rottweiler...) beder vi jer endvidere venligst spørge campingpladsen direkte, om også disse accepteres.

Discover Camping Travel Club
Stays on pitches
1 night =
1 unit
Either 16€
Travel with confidence and guaranteed availability
Choose a destination and go directly to your selected campsite during the acceptance dates of the Camping Travel Club units.