Camping Cheque and Holiday Cheque are coming together
under the single brand name Camping Travel Club
Stays on pitches | Camping Travel Club > Oplev > Camping Cheques
Discover all our European campsites

Or search for your campsite...

Campsite Opening Dates

Camping Cheque : et enkelt koncept


Camping Cheque er pladser af høj kvalitet i Europa, betalt med cheques til en fast lav pris af 122,5- kr. pr nat!


En camping cheque inkluderer 1 overnatning for 2 personer med standard standplads (campingvogn eller telt + bil, autocamper), eltilslutning- og forbrug (max 5 kw/nat), adgang til sanitære faciliteter og en hund, (såfremt dyr er tilladte på campingpladsen) på de 660 netværkspladser.

Undtaget er eventuelle kurtakster/miljøtakster, der ikke er inklusiv i camping chequen.

I køber det ønskede antal cheques og benytter dem frit på vores netværks- pladser. I vælger selv hvor I ønsker at overnatte.

Uden reservation. Uden krav om et bestemt antal nætter.

Kvalitetspladser

Camping Cheque betyder én fast lav pris, men kvaliteten er altid i top! Campingpladserne i vores netværk er enten tre, fire eller fem-stjernede pladser, der er nøje udvalgte efter særlige kvalitets- kriterier: renhed, modtagelse, standpladser, faciliteter... alle pladserne har en beliggenhed enten i fredede naturområder eller i nærheden af byer eller større seværdigheder.

Gyldige 2 år!

Camping Chèques er gyldige i 2 kalenderår: fra 1/1/2015 til 31/12/2016. Perioderne, inden for hvilke, I kan benytte Camping Chèques, står i guiden under hver enkelt plads, nederst på siden.

Rejs næsten hele året rundt!

Solen er ikke kun fremme i juli og august måned, så der er god grund til også at rejse i lavsæsonen. Fra januar til december (udenfor den absolutte højsæson), afhængig af regioner og pladser, tilbyder Camping Chèque feriegæsterne drømmedestinationer i Europa til en utrolig lav pris, der inkluderer komfort, natur og frihed! Husk lavsæsonen inkluderer forlæn- gede weekender, helligdagsferier i april, maj og juni og andre fridage i årets løb.

Gratis nætter

Camping Chèquen er garanti for en unik “lavsæson” pris, en enhedspris i hele Europa, selv i Marokko. Men endnu bedre, så tilbyder størstedelen af vores pladser gratis overnatninger eksklusivt til Camping Cheque kunder, for eksempel den 7. nat gratis, eller den 12., 13. og 14. overnatning gratis (6=7 og 11=14)... ja endog en gratis måned for én betalt!

Fleksibel brug

Eftersom campingpladserne typisk ikke er fuldt belagte i lavsæsonen, er det ikke nødvendigt at reservere standplads. I kan dog vælge at reservere direkte hos campingpladsen, hvis I rejser flere sammen eller har specielle ønsker.

Jo mere I bruger kortet, jo mere opnår I

1 cheque gratis for hver 25 cheques brugt i løbet af ét år
Brug cheques overalt og hele året rundt(alt efter feriestedernes datoer for modtagelse).

Benyt jeres gratis cheque på Camping Cheque og Holiday Cheque feriestederne: Chequen har samme betingelser tilknyttet som de cheques I plejer at købe.
Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig: som Gold Card medlem har I automatisk adgang til denne fordel.
I modtager en e-mail hver gang, I har opnået en gratis cheque, der er fyldt på kortet.

CAMPING CHEQUEN: TO MÅDER AT BETALE FOR JERES OVERNATNINGER

Camping cheques i papir udgave...    ...eller elektroniske campingcheques


Camping Cheque: en anderledes måde at campere på!

Camping Cheque

Discover
Stays on pitches
1 night =
1 unit
Either 16€
Travel with confidence and guaranteed availability
Choose a destination and go directly to your selected campsite during the acceptance dates of the Camping Travel Club units.